Huizen
Huizen in Duitsland
16 april 2015 By administratie
0

Wist je dat steeds meer mensen die in de buurt van de grens met Duitsland wonen er voor kiezen om te verhuizen naar Duitsland? Dat levert namelijk verschillende voordelen op. Benieuwd naar de vele voordelen van huizen in Duitsland? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Financiƫle voordelen

Het kopen van een huis in Duitsland heeft allereerst financiƫle voordelen. Daar is uiteraard iedereen gevoelig voor. Niet alleen zijn de huizen zelf stukken goedkoper; in Duitsland wonen is ook goedkoop in vergelijking met Nederland. Zo zijn de gemeentelijke belastingen stukken lager. Ook het autorijden in ons buurland is stukken voordeliger en je kunt bovendien nog steeds gebruik maken van fiscale voordelen zoals het aftrekken van hypotheekbelasting en voordelig lenen bij een bank. Voor de meest bijzondere huizen in Duitsland kun je terecht bij Hollandimmocenter.com!

Andere voordelen

Natuurlijk draait het in het leven niet alleen maar om geld. Het woongenot is in Duitsland ook stukken hoger. Over het algemeen hebben huizen meer ruimte en wordt er veel minder dicht op elkaar gebouwd. Hierdoor beschikt bijna ieder huis over een eigen garage en een eigen tuin. Ook het sociale klimaat is in Duitsland erg goed. Bovendien ondervind je tegenwoordig geen last meer van grenzen. Doordat Europa steeds meer een wordt, vallen de grenzen weg en kun je gemakkelijk heen en weer reizen tussen Nederland en Duitsland.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd geworden welke huizen er in Duitsland beschikbaar zijn? Bezoek dan snel Hollandimmocenter.com!

Write your comment here ...

Geef een reactie